جسمانی توت فرنگی ضد التهابی توت فرنگی نویسنده

جسمانی: توت فرنگی ضد التهابی توت فرنگی نویسنده بیماری تحقیقات اکسیدان مقاله فرنگی

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی رشد کم‌شتاب بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران

    شاخص کل بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران در آخر آخرین روز معاملاتی هفته جاری با زیاد کردن ۱۱۵۸ واحدی (معادل ۷/ ۰ درصد) در سطح ۱۶۶ هزار و ۸۶۰ واحد قرار گرفت. با ای

    رشد کم‌شتاب بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران

    رشد کم شتاب بورس تهران

    عبارات مهم : ایران

    شاخص کل بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران در آخر آخرین روز معاملاتی هفته جاری با زیاد کردن ۱۱۵۸ واحدی (معادل ۷/ ۰ درصد) در سطح ۱۶۶ هزار و ۸۶۰ واحد قرار گرفت. با این احتساب، بعد از سه هفته متوالی افت شاخص سهام، معاملات این هفته بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران با رشد ۹/ ۱ درصدی به آخر رسید. دیروز ولی به دنبال رشد حداکثری قیمت در بعضی از گروه های کوچک تر بازار، شاهد سبقت شاخص کل هم وزن از شاخص کل بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران بودیم. در این خصوص به نظر می رسد در شرایط تردید نسبت به بازارهای جهانی، اخبار مساعد اطراف گروه های کوچک تر بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران توجه معامله گران را به خود جلب کرده است.

    کوچک ترها در مدار تقاضا

    رشد کم‌شتاب بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران

    طی معاملات روز گذشته بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران گروه های کوچک تر بورسی در صدر تقاضای معامله گران قرار گرفتند. وضعیتی که موجب شد تا شاخص کل هم وزن (با اثرگذاری یکسان نمادها) رشد بیشتری را (معادل ۲/ ۱ درصد) تجربه کند. نگاهی بر عملکرد صنایع ۳۸ گانه بورسی طی معاملات روز گذشته نیز نشان از صدرنشینی گروه های با ارزش بازار کمتر در جدول بازدهی روزانه صنایع بورسی دارد. به این ترتیب دیروز نمادهای زیرمجموعه گروه ماشین و ساخت قطعات با ثبت رشد ۶/ ۴ درصدی، پربازده ترین صنعت روز چهارشنبه لقب گرفت.

    پس از آن نیز گروه استخراج زغال سنگ با تک نماد «کطبس» با زیاد کردن بیش از ۵/ ۴ درصدی، در رده دوم بازدهی روزانه صنایع بورسی ایستاد. در مجموع از ۳۸ صنعت مورد بررسی، ۲۸ صنعت با رشد و ۸ صنعت شاهد افت شاخص خود بودند. نمادهای بزرگ سهامی که عمدتا مشمول بر زیرمجموعه گروه کالایی می شوند ولی دیروز شرایط کم نوسانی را تجربه کردند. در این میان، معدنی ها با رشد حدود یک درصدی، بیشترین بازدهی روزانه را در جمع کامودیتی ها ثبت کرد. بعد از آن نیز گروه فرآورده های نفتی شاهد رشد ۷/ ۰ درصدی شاخص صنعت خود بود.

    شاخص کل بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران در آخر آخرین روز معاملاتی هفته جاری با زیاد کردن ۱۱۵۸ واحدی (معادل ۷/ ۰ درصد) در سطح ۱۶۶ هزار و ۸۶۰ واحد قرار گرفت. با ای

    فلزی ها و پتروشیمی ها نیز به ترتیب زیاد کردن ۳/ ۰ و ۰۱/ ۰ درصدی را تجربه کردند. به نظر می رسد در شرایطی که روند قیمت فلزات در بازارهای جهانی، وضعیتی بی ثبات را تجربه می کند، مجموعه ای از اخبار مساعد اطراف گروه های کوچک تر سهامی باعث شکل گیری تقاضا در نماد زیرمجموعه این صنایع شده است هست. به این ترتیب طی معاملات روز گذشته، نمادهای خودرویی بار دیگر بر موج خبر زیاد کردن قیمت سوار شده است و اکثرا صف های خرید را تجربه می کنند. معاملات این گروه در صف های قیمتی باعث شده است است تا در روز کم نوسان نمادهای بزرگ، دو نماد «خودرو» و «خساپا» در فهرست اثرگذارترین نمادها در رشد شاخص کل قرار گیرند.

    بر اساس آخرین اخبار منتشر شده، انتظار می رود در هفته آینده شاهد اعلام قیمت های تازه محصولات خودرویی باشیم. هر چند نحوه قیمت گذاری هنوز به قطعیت نرسیده است ولی انتشار هرگونه خبری در این خصوص، باعث ایجاد هیجانی مثبت در نمادهای خودرویی می شود. به این ترتیب روز گذشته تمامی نمادهای زیرمجموعه گروه ماشین و ساخت قطعات با رشد قیمت به معاملات روزانه خود آخر دادند و بیشترین ارزش معاملات نیز از آن این گروه شد. زیرمجموعه های صنعت لاستیک و پلاستیک نیز دیروز با اثرپذیری از اخبار مثبت پیرامونی، با رشد حداکثری قیمت همراه شدند. بنا بر آخرین تصمیمات، سیاست گذاری مواد اولیه این صنعت در فهرست کالاهای اساسی قرار گرفته و قرار است با قیمت ارز رسمی تامین شود.

    تردید سهام نسبت به بازارهای جهانی

    همان طور که اشاره شد، گروه های کالایی بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران طی معاملات روز گذشته عمدتا کم نوسان ظاهر شدند. شرایطی که به افت و خیزهای اخیر بازارهای جهانی بازمی گردد. از روز دوشنبه با بازگشایی بازارهای جهانی شاهد رشد قیمت فلزات به دنبال انتشار اخباری مبنی بر آتش بس موقت جنگ تجاری میان آمریکا و چین بودیم. روز گذشته ولی با ورود شاخص دلار به محدوده مثبت، سطح تقاضا در بازار فلزات پایه کمی کم کردن یافت و همین امر به افت قیمت بعضی از محصولات معاملاتی این بازار منجر شد. در این میان مواضع ترامپ در زمینه تعرفه های وارداتی نیز بی تاثیر نبود. ترامپ شامگاه سه شنبه در چند خبر شبکۀ اجتماعی توییتر خود را «مرد تعرفه ای» معرفی کرد و گفت هر کشوری بخواهد به ثروت آمریکا دست درازی کند باید هزینه این کار را بپردازد. این سخنان بار دیگر احتمال ادامه جنگ تجاری میان دو ابرقدرت اقتصاد جهانی را زیاد کردن داد و از تب و تاب معاملات فلزات پایه کاست.

    رشد کم‌شتاب بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران

    به این ترتیب دیروز در ساعات معاملاتی بورس تهران، مس با زیاد کردن ۴/ ۰ درصدی، ۶۱۹۰ دلار در هر تن مورد معامله قرار گرفت. هر تن آلومینیوم نیز با رشدی مختصر، ۱۹۸۹دلار قیمت خورد. بهای هر تن سرب ولی ۳/ ۰ درصد کم کردن یافت و در سطح ۱۹۸۹ دلار قرار گرفت. روی نیز با کم کردن اندک، ۲۵۹۱ دلار در هر تن دادوستد شد. به این ترتیب دیروز از میزان تقاضا در سهام کالایی بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران نیز کاسته شد.

    در بازار نفت ولی دیروز شاهد افت قیمت ها بودیم. به این ترتیب در پی زیاد کردن سطح ذخایر نفت آمریکا، قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه روندی نزولی را در پیش گرفت و بیش از یک درصد پایین آمد. صبح روز گذشته انستیتوی نفت آمریکا در بروزترین گزارش خود اعلام کرد سطح ذخایر نفت این کشور در هفته نهایی به ۳۰ نوامبر با افزایشی ۵/ ۴ میلیون بشکه ای به ۴۴۸ میلیون بشکه رسیده هست. در عین حال به تبع سقوط وال استریت و افت شاخص های اصل بورس های آسیایی صبح دیروز، نگرانی در زمینه رکود بازارهای مالی بار دیگر تقویت شد و همین امر نیز معاملات نفت را زیر فشار قرار داد. به این ترتیب در ساعات معاملات بورس تهران، قیمت هر بشکه نفت خام برنت جهت تحویل در ماه فوریه با افتی ۴/ ۱ درصدی در سطح ۲/ ۶۱ دلار قرار داشت. نفت خام وست تگزاس در قراردادهای ماه ژانویه نیز وضعیتی مشابه را تجربه کرد و ۴/ ۵۲ دلار معامله شد. هر چند در ادامه تا حدودی از افت قیمت طلای سیاه کاسته شد.

    شاخص کل بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران در آخر آخرین روز معاملاتی هفته جاری با زیاد کردن ۱۱۵۸ واحدی (معادل ۷/ ۰ درصد) در سطح ۱۶۶ هزار و ۸۶۰ واحد قرار گرفت. با ای

    همگام با بازیگران

    روز گذشته همگام با رشد شاخص سهام، خالص عوض کردن مالکیت نیز به سمت معامله گران خرد بازار برگشت. به این ترتیب طی آخرین روز معاملاتی هفته، ۱۱۴ میلیون سهم به ارزش حدود ۲۰ میلیارد تومان از پرتفوی حقوقی ها به سبد سهام معامله گران حقیقی بازار افزوده شد. بیشترین خالص خرید به وسیله حقیقی ها در نمادهای کوچک بازار ثبت شد. به این ترتیب خالص عوض کردن مالکیت بازیگران خرد در مجموع نمادهای خودرویی به ۱۶ میلیارد تومان رسید.

    رشد کم‌شتاب بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران

    گروه فنی و مهندسی نیز در این روز شاهد عوض کردن مالکیت حدود ۱۲ میلیارد تومانی به سمت معامله گران حقیقی بودند. دارویی ها دیگر صنعت کالایی بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران بود که دیروز با خالص خرید ۵/ ۲ میلیارد تومانی به وسیله معامله گران خرد بازار همراه شد. در صدر خرید معامله گران حقیقی، میل به به جمع آوری سهام گروه مپنا قرار داشت. به این ترتیب خالص خرید این معامله گران در «رمپنا» به ۵/ ۲۲ میلیون سهم به ارزش ۷/ ۱۱ میلیارد تومان بالغ شد. نماد معاملاتی شرکت کشور عزیزمان ایران ماشین نیز در این روز شاهد جابه جایی حدود ۱۶ میلیون سهم به ارزش ۲/ ۴ میلیارد تومانی در مسیر حقوقی به حقیقی بود. نماد معاملاتی شرکت داده گستر عصر نوین از دیگر نمادهای دیروز بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران بود که مورد اقبال معامله گران خرد بازار قرار گرفت. به این ترتیب دیروز بیش از ۶ میلیون سهم «های وب» به ارزش ۴ میلیارد تومان به پرتفوی حقیقی ها افزوده شد.

    در آن سوی بازار ولی همان طور که انتظار می رفت، نمادهای کالایی مورد حمایت سهامداران عمده قرار گرفتند. از این رو، پالایشی ها با خالص خرید ۸/ ۸ میلیارد تومانی در مسیر حقیقی به حقوقی همراه شدند. پتروشیمی ها نیز خالص عوض کردن مالکیت حدود ۳ میلیارد تومان به سمت معامله گران عمده را شاهد بودند. در میان شرکت های بورسی نیز نماد معاملاتی شرکت نفت سپاهان در صدر خرید معامله گران عمده بازار قرار داشت. به طوری که خالص خرید این گروه از معامله گران در «شسپا» بالغ بر یک میلیون و ۷۰۰ هزار سهم به ارزش حدود ۵ میلیارد تومان بود. نماد معاملاتی شرکت فولاد مبارکه اصفهان از دیگر نمادهای مورد توجه حقوقی ها طی معاملات روز چهارشنبه بود. در این نماد دیروز افزون بر ۵/ ۸ میلیون سهم به ارزش ۴/ ۴ میلیارد تومان در مسیر حقیقی به حقوقی جابه جا شد.

    دنیای اقتصاد

    واژه های کلیدی: ایران | بازار | اخبار اقتصادی و بازرگانی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار